Naar boven

Nieuws

Kennismaken met MTbook?

MC Groep heeft de primeur en koppelt als eerste met MTbook

24 juni 2016

Afgelopen week was het dan zover. De MC Groep (Zuiderzee) koppelde als eerste ziekenhuis vanuit haar Ultimo 2016-R2 installatie met de nieuwe interface van MTbook. De aansluiting werd gelegd vanaf de acceptatieomgeving en maakt onderdeel uit van de voorbereidingen in aanloop naar de feitelijke ingebruikname van Ultimo 2016-R2 door het ziekenhuis.

MTbook-Zuiderzee-Ziekenhuis-Medische-Technologie

Bas van Dijk, producteigenaar van MTbook vertelt:

Het is een mooie mijlpaal die we met elkaar hebben bereikt. MTbook voorziet het ziekenhuis van kwaliteitsdata om het beheer en onderhoud van de medische apparatuur te stroomlijnen en nog verder te vereenvoudigen.

 

De nieuw ontwikkelde interface biedt straks ook de mogelijkheid om gebruiks-, beheer- en onderhoudsdata terug te sturen naar MTbook. Op deze manier kunnen ziekenhuizen onderling gemakkelijk met elkaar data, informatie en kennis uitwisselen om de aanschaf, de ingebruikname, het gebruik en het beheer en onderhoud op de medische technologie nog verder te optimaliseren.

De komende weken zal het ziekenhuis de dienst zowel inhoudelijk als functioneel verder verkennen. Daarbij zal ook het bijbehorende webportaal van MTbook in gebruik genomen worden door het ziekenhuis.

Benieuwd naar wat MTbook voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een demo bij u op locatie. Of download eerst de MTbook-flyer.

Een bijdrage van Bas van Dijk