Naar boven

Nieuws

Kennismaken met MTbook?

Maak kennis met MTbook tijdens het WIBAZ lustrumcongres

19 februari 2016

Een samenwerkingsplatform heeft pas echt waarde als er deelnemers zijn om mee samen te werken. Aanwezigheid van collega-instellingen op MTbook is daarom in ieders belang.

MTbook sponsort WIBAZ-lustrumcongres en stimuleert kennisdeling in werkveld

MTbook is nieuw. Dus om het platform goed en breed aan de man te brengen hebben we besloten het WIBAZ lustrumcongres te sponsoren en een eigen stand af te nemen. Naast een ontmoeting met de professionials in ons vakgebied, dragen we zo ook direct een steentje bij aan de kennisontwikkeling en –deling binnen het werkveld.

Een demo MTbook tijdens het WIBAZ congres?

Voor MTbook is de aanwezigheid op het congres een uitstekende timing en een uitgelezen kans om een volwassen en volwaardig online platform te tonen aan de beoogde gebruikersgroep. Het evenement wordt gehouden op 26 mei 2016 in de ReeHorst in Ede. Wij zijn erbij! U ook? Laten we vast afspreken om elkaar te treffen in onze stand.

Over het WIBAZ-lustrumcongres

 

WIBAZ heeft in 45 jaar een groot deel van de huidige technische ontwikkelingen meegemaakt en gestuurd. Ze zoekt nu met partners uit de Koepel Medische Technologie naar de sleutel van de toekomst. Wij nodigen u graag uit voor het WIBAZ lustrumcongres welke in samenwerking met de VZI, NVKF en BMTZ wordt georganiseerd.

Bezoek de website van het congres: http://sleutelenaandetoekomst.nl/

Een bijdrage van Bas van Dijk